Foto’s maken tijdens een evenement

Blog,Events 06/22/2012 2:20 pm

We willen onze herinneren graag vastleggen op foto’s, zodat we ook later nog een goed beeld kunnen vormen van de leukste gebeurtenissen. Omdat evenementen vaak erg speciaal zijn, willen we die uiteraard ook graag vastleggen op foto. Dat is tegenwoordig makkelijker dan ooit.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig namelijk een smartphone en het grote voordeel van smartphones is dat ze meestal een vrij aardige camera hebben. Je hoeft dus geen aparte camera meer mee te nemen, maar je kunt gewoon gebruik maken van je telefoon om de leukste plaatjes te schieten.

Smartphones hebben bovendien het voordeel dat je de foto direct kunt bewerken. Veel camera’s hebben geen of zeer beperkte mogelijkheden om foto’s te bewerken, maar op smartphones zijn er vele verschillende apps waarmee foto’s direct en eenvoudig kunnen worden bewerkt.

Zo heb je voor zowel de iPhone als Android telefoons de app Instagram, waarmee leuke effecten kunnen worden toegevoegd en er zijn talloze andere apps die eenzelfde werking hebben. De apps zijn vaak bovendien gratis, zodat je niet eens hoeft te investeren.

Je kunt je afvragen waarom je foto’s direct zou willen bewerken, je zou dit immers ook thuis kunnen doen na afloop van het evenement. Toch heeft direct bewerken zeker zijn voordelen, zo zit je tijdens het evenement in de juiste mood en je kunt je gevoelens dan ook direct laten terugkomen in de foto’s.

Daarnaast kun je met andere apps bijvoorbeeld meteen een foto opsturen naar een speciale dienst en de foto afdrukken. De foto wordt in zo’n geval door een professioneel bedrijf afgedrukt en de volgende dag op de deurmat thuisbezorgd. Ideaal!